Madam Erika

Den här bloggen kommer att handla om mitt nya hemmaliv, som sjukpensionär pga epilepsi. Det är fortfarande lite underligt, just tanken att jag gått i pension...Men jag har ju en familj och sådant, så jag kommer nog att få dagarna att gå...

Kalas

Publicerad 2015-08-30 13:44:26 i Familjen,

Hej alla 

Igår fyllde vår lilla älskling 3 år och vi hade ju tyvärr inte riktigt tid igår att fixa kalas. Vi var ju flera från familjen bjuda på kräftskivan igår så vi tänkte att vi fixar kalaser idag istället. 

Nu har jag/vi fixat allt vi ska bjuda på. Vi bestämde oss för att bara ha familjen i år men nästa år då han är äldre så kanske vi tar ett större barnkalas ja och sen för våra vänner till då. Det är himla svårt det där med barnkalas, vem ska man bjuda och så, när de fortfarande är så små. Men som sagt vi får se nästa år. 

Kram /Erika 

Smultronlandet

Publicerad 2015-08-29 13:46:54 i Odling/trädgård,

Hej alla! 

Ikväll ska vi på kräftskiva, riktigt kul faktiskt. Hela familjen, eller mina föräldrar och vi tre ska dit. Elias sover just nu och då får man ju försöka att hinna göra sånt som man kanske inte kan eller vill göra när han är vaken. Låter lite elakt det där. Men det är inte meningen att det ska vara det iallafall. :-). Jag har planterat tillsamman med mannen två vinbärsbuskar, en röd och en svart. Spännande och se. Sen har jag målat lite i uterummet, och lite annat. 
Här är vårt smultronlandet förresten. De har spridit sig ordentligt.

Kram /Erika 

Persilja-macka

Publicerad 2015-08-27 20:32:49 i Odling/trädgård,

Hej alla!

Idag har vi fixat två nya vildhallon-buskar till tomten. Vi flyttade dem från skogen och in på vår tomt. Ska bli kul att se hur det går, om det blir några bär eller inte. Spännande!
Sitter i vardagsrummet och väntar på min man. Han nattar killen idag, vi brukar ta varannan kväll. Jag sitter och dricker te och en kvälls-macka med egen odlad persilja, det är riktigt gott med persilja på macka. :-). 

Egentligen ska man ju vara försiktig med att äta mackor på kvällarna, tusan jag vet ju det! 
Men mackor på kvällen, ååå vad mumsigt!

Kram /Erika 
Jag har placerat min blogg i Finlandbloggkartan.se!