Madam Erika

Den här bloggen kommer att handla om mitt nya hemmaliv, som sjukpensionär pga epilepsi. Det är fortfarande lite underligt, just tanken att jag gått i pension...Men jag har ju en familj och sådant, så jag kommer nog att få dagarna att gå...

3 års-kalas med hemplockade blåbär

Publicerad 2015-08-07 18:45:00 i Odling/trädgård,

Hej alla,

Den här månaden fyller vår grabb 3 år och som vanligt så ska vi bjuda några kompisar hit. Några som själva har barn men även andra. Det är lite svårt det där vilka man ska bjuda och vilka man ska hoppa över. När man bor i ett bodstadsområde som vi gör, så bor det ju flera småbarns-föräldrar här, och vi håller på och funderar. Vilka ska vi bjuda och vem hoppar man över! Ni förstår! Den där vanliga frågan! Antingen bjuder man alla eller ingen, dilemma! Eller?

Några andra familjer ska vi bjuda, de som vi alltid bjuder men om alla dessa ska komma så blir ju huset fullt! Ska vi sedan ha vår famlj med där också,så då blir det kaos kan jag tänka mig! Men hur som helst så kommer vi i alla fall att bjuda mina/våra närmaste kompisar och deras barn. 

Vi var precis just ut och plockade blåbär. Det känns så lyxit att bo i stan, men ändå ha skogen precis bakom huset. Där finns det massor med lingon och blåbär. Har man tur så hittar man även smultron och så klart massor med vild hallon. :) Känns bra att Elias får växa upp här i stan, men ändå nära skogen! 

 
Jag tycker vi är duktiga för jag har aldring varit intresserad att plocka bär och sådant, så jag är en riktig nybörjare när det gäller sådant. :) 

Elias gick med oss och åt han också. Både jag och min man blev lite förvånade när Elias plötsligt sade: "Roligt"! Det var lite kul! 
 
På Elias kalas tänkte jag baka något med blåbär, har mina ideer men som sagt, vi får se vad det blir! :)

Kram / Erika 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Jag har placerat min blogg i Finlandbloggkartan.se!