Madam Erika

Den här bloggen kommer att handla om mitt nya hemmaliv, som sjukpensionär pga epilepsi. Det är fortfarande lite underligt, just tanken att jag gått i pension...Men jag har ju en familj och sådant, så jag kommer nog att få dagarna att gå...

Inskolning

Publicerad 2015-08-04 21:02:30 i Familjen,

Hej alla,

Idag har det varit andra dagen som Elias varit på inskolning på dagiset. Igår var pappa där lite längre och idag var vi båda två. Vi får se om vi kanske lämnar honom lite längre ensam i morgon, så att han får vänja sig lite med att mamma och pappa inte är där.

Hittills har det gått jätte bra och han har inte varit så ledsen över att vi åkt. Flera tanter där på dagiset så sade att det går alltid bättre när de varit på Lekparken då de var yngre och det har ju Elias varit. Backebergs Lekpark är verkligen att rekommendera för småbarnsföräldrar som bor på Åland. 

Det här dagiset har även jag gått på när jag var yngre, så det känns kul att även mitt barn kan få gå på samma som jag gjorde när jag var liten. Jag var dock där bara halva dagarna eftersom min mamma jobba halvtid och därför så hämtade de hem mig vid kl.13.00 alla dagar. Elias kommer nog att vara där hela dagar men mycket möjlligt att vi ändå hämtar hem honom lite tidigare ibland. :) 

Kram / Erika 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Jag har placerat min blogg i Finlandbloggkartan.se!