Madam Erika

Den här bloggen kommer att handla om mitt nya hemmaliv, som sjukpensionär pga epilepsi. Det är fortfarande lite underligt, just tanken att jag gått i pension...Men jag har ju en familj och sådant, så jag kommer nog att få dagarna att gå...

Utslagen och slut

Publicerad 2015-08-07 16:59:27 i Hälsan,

Hej,
 
Det var länge sedan jag skrev om min epilepsi. Det är väl inte så mycket nytt egentligen, anfall typ varje dag, ibland större och ibland mindre. Ibland förlamad i benet ibland kan jag inte tala utan det blir bara rådd-rede som kommer ut. Ja det är en lång lång lista på allt. 

Det känns underligt att man gått i sjukpension, att man aldrig ska arbeta som "friska" människor längre. 
Just det att man har en toppen högskole-utbildning och nu behöver man inte den längre. Men samtidigt så känns det ju bra att jag vet att jag klarade av en normal utbildning, så som alla andra i min klass. Förstår ni hur jag menar?!
Jag tänker så här att det här gjorde jag för mid del, för mig själv att jag vet att jag klarar av det. Så skönt att veta!
För den var inte lätt, och det var många gånger som jag tänkte att klarar jag av detta?!  

Jag har ju möjligthet att arbeta lite, typ runt 10 timmar/vecka, men det är ju inte så mycket och resten av tiden så måste jag ju se till att jag har någon med mig. Ja det är ett himla pysslande med andra, speciellt med min familj. 

Idag är jag rätt så utslagen och trött, jag fick ett anfall i vardagsrummet, och föll omkull som vanligt. Det var inte så konstigt att jag senare kände att jag hade ont i huvudet, och typ tänkte att varför har jag ont här?! Så slog det mig lixom som vanligt, ja just det, jag hade ju ett anfall! Suck suck!
 
Idag är min mans sista semester-dag! Så tråkigt! Men samtidigt så har vi haft en toppen-semester och fått massor projket-gjorda klart på gården! :) Min man tycker dock iatt nu måste jag börja hejda mig med alla projekt! Tråkigt! Nå vi har ju hela livet på oss att fixa och dona här hemma så! 

Hälsnignar
Erika  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Jag har placerat min blogg i Finlandbloggkartan.se!