Madam Erika

Den här bloggen kommer att handla om mitt nya hemmaliv, som sjukpensionär pga epilepsi. Det är fortfarande lite underligt, just tanken att jag gått i pension...Men jag har ju en familj och sådant, så jag kommer nog att få dagarna att gå...

Borta bra men hemma bäst

Publicerad 2015-07-31 13:03:28 i

Hej alla 

Vi är tillbaka från Sverige, från stugan i Stubbo och systern i Bålsta. Borta bra men hemma bäst! Nu sitter jag på altanen och njuter! Äntligen en dag utan regn. Solen skiner lite grann men ändå inte för varmt. Jag latar mig lite och kollar på när min man klipper gräset. Elias hjälper till med sin lilla plast-gräsklippare. Gulligt! Han går efter pappa och ser så nöjd ut. 
Han går några meter bakom pappa och ser så stolt ut. 
Våra stockrosor från egna frön har tagit sig riktigt bra i år och är de inte fina? 
Vi har fick frön från min mans mamma, Elias farmor. Men det var flera år sedan och vi sådde dem inte direkt. 

De här har vi odlat inne först i krukor och planterade ut dem i våras. Inte så dåligt av en nybörjare väl ?:-).

Kram 

I Sverige

Publicerad 2015-07-29 10:40:54 i

Hej !

Igår åkte mina föräldrar tillbaka och vi stannade kvar här på sommarstugan. Så nu har vi sovit ute i lilla stugan de har på tomten. Jättemycket! 

Elias är nu ute och leker med farmor och vi sitter inne jag, min man och min svärfar. Det blåser lite idag men det är rätt varmt och skönt ändå.

De säger att Elias pratar åländska och inte klar svenska, ja lite så att man bryter på finlandssvenska. Det är bra det! :-). Så ska det vara:-).

Snart lite senare blir det Bålsta och syrrans familj som vi åker till. Trevligt! 

Kram /Erika 
Jag har placerat min blogg i Finlandbloggkartan.se!