Madam Erika

Den här bloggen kommer att handla om mitt nya hemmaliv, som sjukpensionär pga epilepsi. Det är fortfarande lite underligt, just tanken att jag gått i pension...Men jag har ju en familj och sådant, så jag kommer nog att få dagarna att gå...

Stora problem

Publicerad 2015-07-21 21:47:51 i Familjen,

Hej alla igen,
 
Jag har verkligen stora problem, här försöker jag ändra och fixa och dona till bloggen, och det blir ingenting! Ja, jag fick ju till besöksräknaren i alla fall, men allt annat är fel och helt i kaos. Ja, jag fattar ingenting! Jag försöker få in min blogg under http://bloggkartan.se/  och under Finland, men jag vet inte alls hur jag ska göra. 

Vi får se om jag tar mig tid att försöka ännu en gång, kanske i morgon eller om jag lägger ner det. Jag hade ju en gammal blogg tidigare som jag nog fick dit,  men jag kommer ihåg att jag hade problem även den gången.
 
Att hålla på och fixa med desingen här på bloggen, är inte alltid så lätt, när man inte är så duktig på HTML-koder. Jag måste försöka sätta mig in i det i alla fall. Eller om jag får någon annan att fixa det. :) 
 
Kram / Erika 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Jag har placerat min blogg i Finlandbloggkartan.se!