Madam Erika

Den här bloggen kommer att handla om mitt nya hemmaliv, som sjukpensionär pga epilepsi. Det är fortfarande lite underligt, just tanken att jag gått i pension...Men jag har ju en familj och sådant, så jag kommer nog att få dagarna att gå...

Stugan nästa

Publicerad 2015-07-21 11:58:41 i Familjen,

Hej alla!
 
Idag är det rätt så fint väder, så vi ska till mina föräldrars stuga, fast mina syskon och min familj brukar säga att det är vår stuga. :) Vi i familjen med syskon och syskonbarn brukar alla umgås rätt så ofta på stugan under sommrarna. Så det är lite vår gemesamma stuga, och det känns mysigt. Jag har en väldigt fin famlj, som alla hjälper till om det behövs, så det känns tryggt!
 
Nu ska vi just åka iväg, det tar ungefär 45 - 50 minuter att åka dit och vi får se om lilla Elias är nöjd under resan. Ibland går det jätte bra och ibland sämre, men som sagt han är ju äldre nu så i år har vi ändå märkt att det går bättre än som i fjol. Då var det ett riktigt kämpande. :) 
 
Alltid när jag är på stugan så brukar jag se efter lite små växter och sådant, något som man sedan kan omplantera hemma hos oss på vår tomt. Sist vi var dit så var det vild hallonen som vi tog med oss hem efter att vi var där. 

I våras tog vi en liten del av en syrenbuske, en vit sort och planterade vi på tomten. 

Jag saknar dock fortfarande en lila, så vi ska försöka att hitta en sådan också. Jag ska försöka hitta en och så tar vi den senare. Vi får se vad som händer. :) 

Idag mår jag mycket bättre och har inte haft några "känningar" av anfall, men som sagt, det kan ju komma anfall när som helst, så det är lika bra att man är försiktig. Just de dagarna som jag hade igår, när jag gick hela dagen och kände att "nu kanske det kommer, eller inte". De dagarna är för obehagliga för det blir ju ibland en falsk "känning" också, för bäst som det är så går det över helt plötsligt. 
 
Okej, nu börjar det vara dags, vi har packat och är klara allihopa. Vi brukar ju inte ha så mycket med, men lite smått behövs ju när man har en vild liten grabbe med oss. 
 
Kram / Erika 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Jag har placerat min blogg i Finlandbloggkartan.se!