Madam Erika

Den här bloggen kommer att handla om mitt nya hemmaliv, som sjukpensionär pga epilepsi. Det är fortfarande lite underligt, just tanken att jag gått i pension...Men jag har ju en familj och sådant, så jag kommer nog att få dagarna att gå...

Vad har hänt?

Publicerad 2015-08-22 18:56:13 i Familjen,

Hej alla,

Nu har jag inte skrivit här på några dagar och jag började fundera på vad som egentligen hänt under de här dagarna som gjort att jag inte tagit mig tid att skriva här?! Hmmm....nå egentligen är det väl inte något speciellt som hänt utan jag har bara varit så himla trött på dagarna och på kvällande, det samma. Det är mycket kämpande med assistent-ärendet med kommunen, de där som har som uppgift att hjälpa oss som har en funktionsnedsättning...Hjälpa??? Eller så inte! Man blir inte trodd att man har epilepsi och därför så anser de att man inte ska ha rätt till saker och ting...men det orkar jag inte gå in på just nu. Ja, det är kämpigt! 

Annars är det inte så mycket som hänt, jag håller på med tomten lite och planerar fram och tillbaka. Det är mycket buskar och träd som vi håller på och funderar på, men det är svårt att bestämma sig...Så har jag börja att sy igen och yessus, det är så himla kul! Tack och lov så att jag har annat och göra på dagarna så att jag inte bara går och tänker på det där andra allt för mycket! 
 
Sen har min nuvarande eller tidigare ordinarie assistent lovat mig att hon kommer och jobbar en dag i veckan tills jag hittar en ny ordinare assistet. Det känns jätte bra. Skönt att inte mina föräldrar inte behöver hoppa in alla dagar i allafall, eller att min man skulle måsta ta ledigt från jobbet allt för ofta. Så det är positivt! Sen kommer hon också att vara min vikarie, så det känns jätte skönt, då behöver jag inte sätta ut en annons till vikare assistent heller. Så det lättar lite...det är ju inte så många som vill vara vikare i det här fallet! 
 
Idag har vi varit till stugan, hela familjen och chilla lite! :) Underbart! Elias fick se när moffi klipte gräsmattan med stora sitt-gräsklipparen. Det var coolt tyckte han! Han är lite kul! Så klart också för att han är min son så klart, men sen är han ju lite extra! :) hehe, nä men alla mammor tycker väl att just deras barn är bäst och sötast i världen! Det är väl så det brukar vara! 
 
Kram/ Erika

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Jag har placerat min blogg i Finlandbloggkartan.se!